Erdoğan Şahinoğlu İlkokulu

Vizyon: OKULUMUZUN VİZYONU : ÇALIŞANLARIN GÖREVLERİNİ İYİ YAPMANIN HUZURUNU DUYDUĞU, HİZMETİ ALAN ÖĞRENCİLER VE TOPLUMSAL ÇEVRENİN SAYGINLIĞINI KAZANMIŞ, ÇALIŞMA ORTAMI , ÖĞRENCİ BAŞARI VE DAVRANIŞLARI İLE ÇEVRESİNDE ÖRNEK TEŞKİL EDEN BİR İLKÖĞRETİM OKULU OLMAK.

Misyon: İlköğretim Programında tespit edilmiş amaçlar doğrultusunda öğrencilerimize; A)Kişisel Açıdan; 1-İlgi, istidat ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek, gelecek hayat ve üst öğrenime hazırlamak 2-Türkçeyti doğru kullanma, tüm ders ve programlarda belirlenen hedefler doğrultusunda temel bilgi ve beceriler kazandırmak. 3-Tüm öğrencilerin öğrenmesini sağlamak, eğitimin bir ihtiyaç olduğuna inanan ve kendine geliştirme isteği duyan, doğru düşünebilen, bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmelerine fırsat sağlamak. B)TOPLUMSAL AÇIDAN; 1-Atatürk İlke ve İnkılaplarına, T.C. Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak, hak ve sorumluluklarını bilen, milli, toplumsal değerlere sahip, ülkesini, milletini, bayrağını seven yurttaş olma bilinci kazandırmak. C)İNSAN İLİŞKİLERİ BAKIMINDAN 1-Başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen, işbirliği içinden çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, iyi, mutlu, ve hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmektir.

Başarılar: 2018-2019 Eğitim öğretim yılında iki öğrencimiz BİLSEM sınavını kazanmıştır. 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında bir ogrencimi Darüşşafaka Ortaokulunu kazanmıştır.

Pansiyon Bilgileri: YOK
Saatler: 08:50 - 14:30
Isınma: KLİMA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0322 3411074

WEB - https://esahinogluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yıldırım Beyazıt Mahallesi 526 Sokak No25/A Sarıçam / ADANA

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Sarıçam.

Adres - Yıldırım Beyazıt Mahallesi 526 Sokak No25/A Sarıçam / ADANA

Ulaşım Belediye Otobüsler (110, 112, 117, 120, 124, 125, 119, 158), Kabaktepe Buruk Mezarlığı dolmuşları ve Özel Halk otobüsleri ile ulaşım sağlanıyor.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde, il merkezine 12 km uzaklıkta